06 октомври 2017

Известување 06.10.2017

 Ве известуваме дека претстојниот викенд (07.10  и 08.10) во Министерството за внатрешни работи дежурни лица за контакт со новинари ќе бидат  Тони Ангеловски (070274499) и Наталија Спирова Кордиќ (071230892)