10 ноември 2017

Известување

 Ве известуваме дека 11-12.11.2017 (сабота и недела) во Министерството за внатрешни работи дежурни лица за контакт со новинари ќе бидат  Наталија Спирова - Кордиќ  (071230892) и Тони Ангеловски (070274499)