08 ноември 2017

Покана до медиуми

Денеска (08.11.2017-среда) во 12.00 часот во сала 1 во Министерството за внатрешни работи ќе се одржи брифинг со медиумите. Ги покануваме заинтересираните новинари да присуствуваат на брифингот.